Jom follow blog nie..nnti i follow u gak...

Monday, 22 June 2009

Happy Father's Day..

Ne kad ucapan hari bapa dr Syiera yg wat kt skool..bserta dgn key chain kaler silver skali..

En hb ku kerja ahad smlm takde la nak celebrate bagai..aku skadar wat kan fav food hb aku smntara mnunggu kepulangan hb ku dr tmpt keje...

Mee Kari


Aku blajar mkn/msk mee ni since aku kahwin dgn org pantai timur..klu kt johor semestinyer mee rebus..

Lepas mamam..aku kasi surprise present..tadaaaa….

Tp isi dier x leh tunjuk la..yg pasti sumthing yg bole digunapakai bkn utk di display..


Note :Selamat hari bapa untuk semua bapa2 seluruh dunia specially to my beloved husband, ayah kepada princess kesayangan kami @ Azmi Rais, my father @ Mohd Zin Hj Taib dan my father in law @ Abd Rahim yg ade kat Kuantan, Pahang..Semoga Allah sentiasa mlindungimu & diberi kesihatan yg sempurna hendaknyer..Amin..

4 yg best bagi komen:

hajarus said...

wah... tantiknyer card dr syiera... mesti terharu abah dier kan...

Mama Qaseh said...

Hepi father's day to ur hubby n ur abah..mga ceria2 selalu..wah smpat lagik siapkan mknan spesel tuk cik abg yea

ninie's corner said...

rajie nyer dia wat mee kari tu.....mesti sedap.....

ainazliena said...

Hajar - ye la kan..kena hargai apa yg anak kasik..wpun simple..

Mama Qaseh - tima kasih ye..x la special sgt..tp mmg fav en hb tu..wat stakat yg mampu jek..

Kak ninie - Malangnyer en hb x cakap sedap pon..huhuuhu..

Popular Posts