Jom follow blog nie..nnti i follow u gak...

Thursday, 20 August 2009

BABY in PINK Contest !! (STICKY MODE)

Jom join..BABY in PINK Contest !!!

Terms and Conditions for this Contest :

1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009..

2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda..

3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini : http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html

Nama : Aina Nur Aleesya Bt Azmi Rais (Aleesya)
D.O.B : 02.11.2008 (9bln ++)
Banyak contest anjuran bloggers yg rajin2 itew..so byk2 contest aku rasa ini yg paling mudah ..cuma kena attach gambor baby pakai baju kaler pink..para ibu mesti bersetujukan sememangnyer baby girl sinonim dgn kaler PINK ..pink mmbuat baby akan nmpak lebih cute ssgt slain nmpk gebusss..kbetulan mmg ada gambo terkini baby Aleesya dgn pink dress dier tu..so try la..mana tahu ada LU.C.K!!!

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..
5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja..

6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
- Sbb dh memenuhi syarat adalah PEMENANG..semoga pihak juri terbuka hati memilih anak daraku ini..amin..

b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k..
- Contest ni aku tahu dr blog Gieyana79..skrg aku dh jd follower blog sha ni..dh baca keseluruhan citer kt blog sha byk story mgenai perkembangan puterinyer yg comel itu..pasni bole la sharing2 citer psl bby girl yer..yg best nyer sha ni org JB gak..dpt bkenalan lg satu blogger org JB..

7. Pastikan di entry anda terdapat link2 ini ( kalau xde, ur entry will be DISQUALIFIED).
Link blog ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/
Link contest ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html

8. Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini juga memudahkan juri membuat semakan..
Harap2 dh memenuhi syarat yer..

3 yg best bagi komen:

~Ifa~ said...

cewahh msk contest plak.ifa x leh msk la coz xde baju pink utk si naufal tuh.huhuhu.hope terpilih menjadi juara ye.amin....

hajarus said...

good luck aleesya.... tembamnyer pipi aleesya... skang ni ramai blogger wat contest... sangat menarik....

Mama Qaseh said...

Gud Luck Aleesya..Comeiiiinya dia gerammm tgk..

Selamat Berpusa wat Nana sekeluarga yea..

Mdah2an amalan kita mnjalani ibadah puasa thn ini d berkati..
Aminn

Popular Posts