Jom follow blog nie..nnti i follow u gak...

Monday, 16 November 2009

Graduation Ceremony 2009

Sabtu,14/11/2009 @ TS Hotel, Tmn Scientex, PGudang blangsung majlis pyampaian hadiah & konsert tahunan Tadika Cahaya Delima dmana tmpt anak daraku yg sulung Syiera (5 thn) menimba ilmu…excited kami skluarga nk g tgok kakak wat performance mlm tu..

Student K2..

Majlis bermula dgn ucapan dr wakil Jabatan Pendidikan, Pengetua Tadika, ucapan wakil pelajar K2 dr plbagai bahasa(melayu,ing,tamil,cina)...pastu rest 20 mnt tuk mnikmati light dinner yg pihak hotel sediakan..pastu performance student..mcm2 tarian ader…sumernyer best & mghiburkan..tgok bebudak cinonet dance..CUTE!!! teringat plak zaman skool dulu2..huhuhu..

Kakak n the geng wat performance Michael Jackson dance..chaiyokk arr..

Pas performance pelajar..majlis penyampaian sijil utk student K2 (6thn) yg mnamatkan alam tadika .. pastu hadiah kpd student yg cemerlang dr pringkat Nursery hingga ke K2…tgok apa yg kakak dpt...


~Best Conduct Student trophy~

Tahniah kpd kakak, Alhamdulillah dpt gak something pd malam tu…semoga kakak akan terus lebih success di peringkat akan datang..amin..



Note: gambo2 lain akn diedit kemudian..

6 yg best bagi komen:

UmiHariZahin said...

TAHNIAH buat Syira..

MAMADANISH78 said...

wah...tahniah ye syira...mmg budak yg pandai dia..:)
buat kat TS hotel ye...dekatnya ngn umah mamaD...he2..
danish punya concert sabtu ni ..sek dia wat kat Today pulak tahun ni...
ok tak sek tadika syira ni..sbb mamaD pun masih tercari2 sek lain utk danish ni utk tahun depan..uuhhhuu

Mama Qaseh said...

Wah Tahniah Syira sayang..
Pndainya dia kan..
Dance lagu Michael Jackson lagi..

ainazliena said...

UmiHZ - TQ umi..smpt nmpk umi kt hotel aritu

MamaD - Tadika tu ok..cuma kurang islamik..(tiada hafazan bagai)..syiera pon mybe tuko sek...nk cari yg islamik..nnti sek agama sok tak terkulat2..nk arap parent..harus di wat main2 jek..

Mama Qaseh - Syiera mmg all out mlm tu..x puas tgok..sbaik ada video..wat kenangan..

hajarus said...

Tahniah Syira... pandainyer dier...

laila sanuri said...

caiyok anak mama !! hehehe

Popular Posts